Qysh me kriju ambient të ngrohtë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju ambient të ngrohtë?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 18 January 2017 | 02:22
1.Padyshim që shtëpia juaj është një oazë personale.  Por, është gjithashtu një vend për pritjen e miqve dhe familjarëve tuaj. Shtëpia ofroni dashuri, rehati dhe liri në të qëndruarit dhe padyshim ndjeheni shumë më këndshëm. 2.Kur shtëpia juaj fillon të ngjajë si një ekspozitë muzeu, është koha që ti lëvizni mobiljet, ti hiqni korrnizat nga muri, ose të shtoni disa jastëkë me detaje tjera të reja në divan. 3.Sigurisht që dekoret e vjetra, të dëmtuara apo jashtë mode nuk vlejnë që ti mbani afër vetes. Ndryshoni ambientin duke vendosur objektet apo dekore të reja dhe unike që i përshtaten stilit të shtëpisë suaj, dhe padyshim do ndjeheni këndshëm në të.
dua