Qysh me kriju fishekzjarre? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju fishekzjarre?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 16 March 2017 | 22:07
Këto fishekzjarre që mund ti krijoni, sigurisht nuk janë njësoj.. por kryejnë të njejtin funksion por brenda në ujë. 1.Mbushet një kavanoz me ujë. 2.Në një enë vendosni vaj. Shtoni disa pika ngjyra të ndryshme ushqimi. 3.Përzieni ngjyrat me vajin. 4.Shtoni vajin në kavanozin me ujë dhe shikoni se qfarë ndodh!  
dua