Qysh me paketu ushqimin e mbetur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me paketu ushqimin e mbetur?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 15 February 2017 | 23:47
1,Kthejeni darkën e mbrëmshëm në një sanduiç për transport më të lehtë (MakaronaSpaghetti? Mbështillini në formë qoftesh). 2.Për të paketuar një sallatë, filloni me salcën si shtresa bazë (jo shumë salcë, që të mos derdhet në çantë!). Pastaj vendosni mbi salcë përbërësit më pak përthithës, për të krijuar një pengesë midis salcave dhe gjetheve shumë delikate. 3. Për dreka me sallatë, zgjidhni zarzavate të forta si lakrat e ndryshme që mund të mbijetojnë në temperaturën e dhomës deri në vaktin e drekës apo më tutje. 4. Nëse jeni dikush që pëlqen drekat e nxehta, investoni në ushqime të lehta, më pas vendosni bukën në shtresën e poshtme të çantës, një sallatë ose perime në shtresën e mesme dhe një pjatë me gjellë të nxehtë sipër, për të mbajtur çdo gjë të freskët deri në kohën e drekës (dhe mund të rinxehni vetëm shtresat që dëshironi). 5. Në qoftë se keni një çantë për ushqimin katër-katëshe, paketoni diçka të thatë dhe të fortë në shtresën më të lartë për të shtuar cilësi në drekën tuaj. 6. Kur paketoni një sanduiç që ka perime, paketoni perimet në një enë të veçantë për t’ia shtuar sanduiçit në punë.
dua