Qysh me përgaditë dezinfektues natyral? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 23 February 2017 | 22:59
Përbërësit:
  • 100 ml uthull të bardhë
  • 100 ml peroksid hidrogjeni 3%
  • vaj esencial.
1.Shtoni uthullën në një shishe me spërkatës. Shtoni 5-10 pika të vajit esencial të dëshirës suaj. Këto vajëra do të ndihmojnë të reduktojnë aromën e fortë të uthullës. 2.Peroksidi hidrogjenit nuk duhet ekspozuar në dritë. Mbajeni në shishen e tij me ngjyrë të erët, dhe vendosni një kapak me spërkatës. 3.Për të dezinfektuar sipërfaqet e drurit, së pari pastroni ato me deterxhent adekuat. Pastaj, spërkatni me uthull dhe lejoni të qëndrojë për 5 minuta. Pastroni uthullën dhe spërkatni njësoj me peroksid hidrogjeni. Pastroni me leckë të pastër, dhe nuk ka nevoj për shpërlarje.
dua