Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë lule dekoruese për pije?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 13 February 2017 | 17:28
Për të përgaditur lule të freskëta dekoruese, që gjithashtu shërbejnë për përzierjen e koktejeve të ndryshme. Nevojitet:
  • Lule të freskëta sipas zgjedhjes suaj
  • ngjitës
  • rrëmojsa të gjata
1.Hapi i parë është prerja e bishtit të lules. Pastaj, merrni rrëmojsën dhe vendoseni në vend të bishtit, në lule. 2.Hapi i dytë dhe i fundit është sigurimi i lules me rrëmojsë me anë të ngjitësit shirit.
dua