Qysh me u kujdesë për rroba të reja? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u kujdesë për rroba të reja?

Qysh Me Qysh Me | Shtepiake | 10 February 2017 | 00:35
Nëse ju ndodhë që pasi të bleni rroba, ti ndotni ato atëherë rekomandohet që ti pastroni ato sa më parë.
  1.  Përdorni lëng limoni ose sodë buke për t’i hequr njollat e deodorantit në rroba.
  2.  Vendoseni trikot e leshta në frigorifer për 3-4 orë dhe nuk do të lëshojë më push.
  3.  Elektricitetin statik mund ta hiqni qafe nga rrobat vetëm duke e pastruar rrobën me pjesën e brendshme të një letre të zakonshme.
  4.  Zgjeroni këpucët e ngushta me këtë metodë: Vendosni pak ujë në qese, qeset vendosni brenda këpucëve dhe lërini ato të qëndrojnë në frigorifer gjatë natës.
  5. Për të hequr njollat e verës së kuqe, derdhni pak verë të bardhë dhe pastaj hidhni edhe sodë buke. Lërini ashtu 2-3 orë pastaj pastrojeni njollën.
dua