Si të kërkoni për produktet e shitura nga vetë Amazon?

nga Flogerta Driza

Aktualisht, për të gjetur produkte të shitura nga vetë Amazon përmes një kërkimi, duhet të keni qasje në versionin desktop të faqes në internet të Amazon.com përmes një shfletuesi.

Hapi i Parë

Së pari, ngarkoni faqen — ose versionin e Amazon të vendit tuaj. Pasi të keni arritur atje, shtypni atë që po kërkoni në dritaren e kërkimit dhe shtypni “Enter”.

Amazon

Hapi i Dytë

Kur shfaqen rezultatet, shikoni në dritaren anësore në anën e majtë të ekranit. Gjeni seksionin “Departamenti” dhe klikoni në një nga departamentet që klikohet më shumë për atë që po kërkoni. Ky hap është i nevojshëm për të ngushtuar më tej rezultatet.

kufje

Për shembull, këtu kemi kërkuar kufje, kështu që kemi zgjedhur “Elektronikë” si departament. Pasi të zgjidhni departamentin, lëvizni poshtë në shiritin anësor derisa të shihni seksionin “Shitës”. Vendosni një shenjë kontrolli pranë “Amazon.com”.

kerkim

Hapi i Tretë

Pasi të keni kontrolluar, rezultatet e kërkimit do të rimbushen dhe do të shihni faqen e Amazonit të renditur në kriteret e kërkimit pikërisht mbi rezultatet. Artikujt e renditur më poshtë do të jenë vetëm artikuj të blerë, në pronësi dhe të shitur nga vetë Amazon.com.

faqe

Gjithashtu, sa herë që po shikoni një artikull të veçantë, mund të kontrolloni dy herë nëse është shitur nga Amazon duke parë nën butonat “Shto në shportë” dhe “Bli tani”. Nëse shihni “Shitur nga Amazon.com”, atëherë do ta dini se do të vijë direkt nga vet kompania dhe jo nga një shitës i palëve të treta.

Ndonjëherë ky informacion renditet në vend të çmimit si pjesë e një fjalie të vetme, të tilla si “Anije nga Amazon.com”.

Amazon result

Këtë informacion mund ta shikoni edhe në aplikacionin Amazon në smartphone ose tabletë. Kini kujdes për informacionin “Shitur nga” nën butonin “Shto në shportë”. Nëse nuk thotë “Shitur nga vet Amazoni”, atëherë produkti ka origjinën nga një shitës i një palë të tretë.

Kujdes!

Blerja në faqen e Amazonit mund të jetë një fushë e minuar me probleme të mundshme, nga reviewt e rreme të klientëve e deri tek shitësit mashtrues. Tani keni një mjet tjetër në arsenalin tuaj në internet që mund t’ju ndihmojë të blini me më shumë besim në internet. Paçi fat!