Qysh me e humbë nga 1 kilogram në ditë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e humbë nga 1 kilogram në ditë?

Qysh Me Qysh Me | Sport | 06 March 2017 | 20:39

Dieta që e mbuloi botën, të cilën ju do të mund ta praktikoni.

Të dhënat më të rëndësishme që duhet t’i zbatoni është se kjo dietë bëhet në afat prej dy ditësh dhe kurrsesi nuk guxoni ta bëni në vazhdimësi.

Nëse i përcillni rregullat që janë të shkruara më poshtë mund të humbni dy deri tri kile.

Mëngjesin, drekën dhe darkën që ua propozojmë duhet t’i hani dhe vlejnë për dy ditë nga dieta.

Por, e para, mbajeni mend, kurrsesi në këto dy ditë mos përdorni: KRIPË, ERËZA, SHEQER, PIJE TË GAZUARA, duhet t’i hani ushqimet vijuese dhe pijet që ta realizoni dietën:

Mëngjes 1 vezë të zier 1 kafe apo çaj – i zi, pa sheqer Dreka 2 vezë të ziera 1 filxhan kafe apo çaj – i zi, pa sheqer Darkë 400 gramë mish lope, e pjekur pa vaj Shërbehet në një fletë të sallatës jeshile pa erëza 1 filxhan kafe apo çaj – i zi, pa sheqer.

dua