Qysh me mësu ecjen me ski? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me mësu ecjen me ski?

Qysh Me Qysh Me | Sport | 11 January 2017 | 01:29
Merrni leksione për skijim. Edhe pse kjo mund të mos jetë opcion i parë pasi që këto leksione mund të jenë të kushtueshme, kjo është mënyrë më e shpejtë për tu mësuar. 1.Një ndër gjërat e para që duhet të mësoni është si të lëvizni me skitë e veshura. Do të ju duhet të ecni me skitë në rastet kur dëshironi të shkoni tek skilifti, ose në rast të rrëzimit. Një ndër mënyrat më të aplikuara është duke mbajtur skitë në mënyrë paralele dhe duke e shtyer veten përpara me anë të poleve. Mënyrë tjetër është mënyra e Herringbonit. Vendosni majet e skive larg nga njëra tjetra, duke formuar shkronjën V dhe bëni hapa të vegjël përpara. 2.Shikoni dhe aplikoni edhe teknikat e tjera, dhe vendosni se cila teknikë funksionon për ju më së miri. Muskujt e këmbëve janë më të fortë se sa muskujt e duarve, kështu që si fillestar mundohuni të aplikoni metodën e Herringbonit.
dua