Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 13 April 2017 | 13:22
1.Përdorimi i mbushësit të iPadëve është zgjidhje për mbushje më të shpejtë të baterive. Kjo, sepse fuqia e nevojshme për të mbushur iPad është më e madhe se sa e mbushësve të iPhonit. 2.Aktivizimi i Airplane mode në iphone do të bllokojë pranimin e telefonatave dhe mesazhaeve. Por, mbushja e baterisë do të jetë shumë më e shpejtë.
dua