Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë efektet negative nga rrjetet sociale?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 23 December 2016 | 23:42
Sipas një studimi të fundit nga Universiteti i Kopenhagës, rezulton se përdorimi i tepruar i mediave sociale, mund të krijojë ndjenjën e zilisë. Në artikullin e publikuar, thuhet se kjo veçanërisht ndikon negativisht edhe nëse nuk gjendeni në një lidhje me dikë tjetër. Studimi i bërë me më shumë se 1 mijë pjesëmarrës të cilët kryesisht ishin gra, thotë se përdorimi i rregullt i rrjeteve sociale të tilla siç Facebook, Instagram etj, mund të ndikojë negativisht në mirëqenien tuaj emocionale dhe ndikon negativisht në kënaqësinë tuaj me jetën që e zhvilloni. Hulumtuesit kanë sugjeruar që ndonëse nuk mund të ndërprisni përdorimin e rrjeteve sociale, atëherë praktikoni një pushim pothuajse të gjatë kohor ndaj tyre. [caption id="attachment_20003" align="alignnone" width="385"] Sociall networking[/caption]  
dua