Qysh me i kontrollu virusat në Android? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i kontrollu virusat në Android?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 15 November 2016 | 15:43
1.Kërkoni në Play Store aplikacionin e quajtur Lookout, dhe instaloni atë. virusa-4 2.Pasi të jetë instaluar, hapeni aplikacionin dhe klikoni në Security. virusa-3 3.Pastaj klikoni në Scan Now. virusa-2 4.Rishikoni rezultatet që shfaqen. virusa-1
dua