Qysh me i ruajtë mesazhet nga Gmail në Google Docs? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ruajtë mesazhet nga Gmail në Google Docs?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 27 March 2017 | 21:00

Ja si bëhet kjo: 1. Identifikohu në Gmail.

2. Shkoni tek opsioni Settings.

3. Klikoni në menynë Labs.

4. Ecni poshtë më maus dhe klikoni Enable Create a Document.

5. Shkoni në fund dhe klikoni Save Changes.

6. Kur dëshironi të ruani një mesazh si dokument, klikoni në butonin More dhe zgjidhni opsionin Create a Document.

7. Një faqe e re do hapet dhe ju do të jeni në Google Docs. Prej aty e keni lehtë të redaktoni, dhe eksportoni në formatin PDF ose në ndonjë format tjetër.

Kjo është e dobishme nëse ju pranoni mesazhe të rëndësishme dhe që ju duhen, mund ti ruani si dokumente dhe pastaj ti printoni.

 

dua