Qysh me jep feedback për aplikacionin dua.com në iOS? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me jep feedback për aplikacionin dua.com në iOS?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Teknologji | 02 April 2020 | 14:05

Aplikacioni dua.com që po bashkon shqiptarët, tashmë ka publikuar versionin beta në iOS. Nëse jeni regjistruar si beta tester sigurisht tashmë keni shfletuar edhe aplikacionin. Si testues edhe përdorues i iOS ju mund të dërgoni përshtypjet tuaja për dua.com.

 

Për ta bërë këtë duhet të keni TestFlight 2.3 dhe iOS 12 apo iOS 13. Në iOS 12 mund të jepni feedback vetëm përmes tekstit kurse në iOs 13 përmes tekstit dhe fotografisë (screenshot).

 

Kur hapni TestFlight aplikacioni ua jep mundësinë send beta feedback. Pastaj u jep edhe dy opsione: Include screenshot (nëse doni të shtoni fotografi të problemit që keni) ose don’t include screenshot (përshtypjen e shkruar si tekst). 

 
Image

Kur bëni screenshot në Iphone telefoni në tabelen e opsioneve ju jep mundësinë të dërgoni feedback. Video më poshtë ju tregon se si mund ta bëni këtë:

 

Nëse jeni përdorues i android kliloni këtu për të mësuar se si mund të jepni feedback për dua.com

 

dua