Qysh me kriju Jailbreak për iOS10? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju Jailbreak për iOS10?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 14 May 2017 | 19:07
1.Për të aktivizuar Jailbreak për iOS10 së pari lidhet pajisja me iTunes, në të cilin krijohet një backup. 2.Deaktivizoni kodin për cbllokimin e pajisjes. 3.Hapet Cydia ipactor https://yalu.qwertyoruiop.com/ 4.Pasi Cydia impactor kërkon adresen, shënoni Apple ID për tu kyqur. 5.Pasi të instalohet do të shfaqet ikona Springboard. Para se ta hapni atë duhet të konfiguroni profilin e ri me emrin yalu102 në Settings. 6.Kthehuni në Home dhe hapni aplikacionin yalu102 dhe klikoni GO. 7.Rrjedhimisht, pajisja juaj do të ristartohet, dhe ikona e Cydia do të shfaqet në pajisjen tuaj.
dua