Qysh me kriju restore në iPhone? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju restore në iPhone?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 19 January 2017 | 02:12
1.Duhet të lidhni pajisjen tuaj me kompjuterin, duke përdorur një kavo USB dhe të hapni iTunes. Një herë që jeni lidhur me programin duhet të spostoheni në seksionin e pajisjes tuaj. Klikoni tek etiketa që mban emrin e pajisjes tuaj dhe do iu hapet një faqe. 2.Tani keni du mundësi për të bërë restore të iPhone. Në rastin e parë, nëse nuk e keni shkarkuar firmëare nga faqja jonë por direkt nga iTunes, duhet të klikoni butonin Restore dhe të prisni që programi të njohë versionin e fundit të iOS. Do të mjaftojë të klikoni përsëri "Restore" për të konfirmuar procedurën.  
dua