Qysh me me gjet aplikacionin e dua.com në Play Store dhe App Store? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me me gjet aplikacionin e dua.com në Play Store dhe App Store?

Flogerta Driza Flogerta Driza | Teknologji | 22 June 2020 | 10:39

Aplikacioni i dua.com më në fund është këtu. Pash muajsh të tërë testimi dhe provash, lançuam versionin zyrtar. Versioni zyrtar i dua.com u hodh në Play Store dhe App Store në orën 12:00.

 

Në thuajse kohë rekord shumë persona shkarkuan aplikacionin për të përdorur versionin e saj zyrtar me filtrat dhe gjithçka tjetër që aplikacioni i duas ka sjellë për përdoruesit. Nisur nga kërkesa e jashtëzakonshme e përdoruesëve tanë, po ju shpjegojmë qysh me e gjet app-in në Play Store dhe App Store.

 

dua.com app përmes linqeve të gatshme

 

Për ata përdorues që janë të interesuar, më poshtë po ju listojmë dy linqet përmes të cilave mund të gjeni dua.com si në Play Store ashtu edhe në App Store:

 

1- App Store

Ky link është për të gjithë përdoruesit e Iphone. Që ta gjeni menjëherë aplikacionin pa problem mjafton të klikoni më sipër dhe do mund ta shkarkoni aplikacion pa problem.

 

2- Play Store

Ndërsa nëse klikoni këtu, do mund të shkarkoni versionin e aplikacionit për ata që kanë telefona Android. 

 

dua.com përmes fjalëve kyçe

 

Për momentin, meqë aplikacioni sapo është lançuar, mund ta gjeni vetëm në Play Store duke shkruar në search bar: dua.com Albania

dua.com është aplikacioni që po synon me bashku shqiptarët dhe tashmë është i prekshëm për të gjithë përdoruesit e saj.

dua