Qysh me ndryshu stilin e shkrimit në Whatsapp? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ndryshu stilin e shkrimit në Whatsapp?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 14 February 2017 | 18:00
Versioni i fundit i WhatsApp i lëshuar në App Store, në përshkrimin e tij shkruan vetëm BugFixes, është zbuluar një risi e vogël. Tani modifikohet lloji i shkrimit, mund të shkruani me shkronja të trasha, të pjerrëta ose të vijëzuara.
  • Për të shkruar me shkronja të trasha: shtoni simbolin (*) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: *tung*
  • Për të shkruar pjerrët: shtoni simbolin (_) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: _tung_
  • Për të shkruar me vijëzim: shtoni simbolin (~) përpara dhe pas fjalisë. Për shembull: ~tung~
 
dua