Qysh me përdorë Skype pa qenë i regjistruar? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përdorë Skype pa qenë i regjistruar?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 23 January 2017 | 22:09
Tashmë rruga drejt thjeshtësisë për Microsoft është përcaktuar: që nga sot mundësohet përdorimi i Skype pa patur nevojë të regjistroheni me një llogari të plotë. Funksioni i ri është i disponueshëm vetëm për shfletuesit e internetit në faqen e Skype dhe për ta përdorur mjafton të fusni emrin tuaj, të krijoni një grup dhe të ftoni të paktën një person duke i dërguar një link unik aksesi për në bisedë. Në një grup të vetëm mund të marrin pjesë deri në 300 vetë, e deri 25 vetë në telefonata me zë dhe video. Përdorimi i Skype në këtë modalitet mund ta zgjasë maksimumi 24 orë për bisedë dhe nuk ka asnjë tipar të personalizuar standard, siç është përkthyesi dhe telefonatat me numrat fiks dhe celularë.
dua