Qysh me shkarku aplikacionin e dua.com nga Play Store dhe App Store? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shkarku aplikacionin e dua.com nga Play Store dhe App Store?

Flogerta Driza Flogerta Driza | Teknologji | 24 June 2020 | 10:00
Deri më tani numërojmë mbi 20,000 abonentë të rregjistruar si User të dua.com App. Siç e kemi përmendur shpesh herë në postimet tona, dua.com më në fund e lançoi aplikacionin e saj në fund të muajit qershor. Kemi vënë re se kërkesa për ta provuar këtë aplikacion ka qënë shumë e madhe. Nisur nga kjo do t'i përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta.
 

Qysh me u shkarku nga Play Store dhe App Store dua.com App?
Më poshtë po ju tregojmë dy linqet dnga ku mund të shkarkoni dua.com App:

Shkoni tek:  

1- App Store

Ky link është për të gjithë përdoruesit e Iphone me sistem operativ iOS. E gjeni aplikacionin menjëherë, mjafton të klikoni më sipër dhe do mund ta shkarkoni atë pa problem. 

2- Play Store

Ndërsa, nëse klikoni këtu, do mund të shkarkoni versionin e aplikacionit për ata që kanë telefona Android. 

              

Çfarë do të thotë të shkarkosh dua.com?

Do të thotë që tashme mund ta keni aplikacionin si për Android dhe IOS. Në të njëjtën kohë tani do keni mundësi të krijoni profilin tuaj dhe të bëheni Match dhe të Chatoni me kë të dëshironi.

Nëse e provoni appin, mirëpresim çdo sugjerim apo kritikë tuajën. Nëse keni pyetje apo paqartësi, mjafton të na shkruani tek support@dua.com ose mund të review-në tuaj në Play Store dhe App Store.

dua