Qysh me shtu kontakte në iPad? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shtu kontakte në iPad?

Qysh Me Qysh Me | Teknologji | 17 February 2017 | 00:43
1.Klikoni në ikonën e Contacts në menunë kryesore të iPad. 2.Klikoni butonin plus + në fillim të faqes. 3.Shënoni emrin dhe mbiemrin në dy fushat e para. 4.Shënoni numrin dhe të dhënat e tjera nëse dëshironi. 5.Klikoni opcionin Done në fillim të faqes.
dua