Qysh me kriju plane të suksesshme udhëtimi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju plane të suksesshme udhëtimi?

Qysh Me Qysh Me | Udhetime | 23 March 2017 | 22:32
Udhëtimi është forma më e mirë për të kaluar kohën e lirë me shoqërinë apo familjen. Shumica udhëtojnë dhe shkojnë në pushime për tu larguar nga rutina e përditshmërisë. 1.Për të vendosur vendin së pari shikoni se si do të jetë moti, cilat janë eventet e tanishme. 2.Mos harroni të rezervoni hotelin apo shtëpinë private në të cilën do të vendoseni, duke shmangur kështu humbjen e kohës si dhe shpenzimet e paparashikuara. 3.Bëni një listë për vendet që dëshironi të vizitoni, duke kontrolluar së pari buxhetin që të mos shpenzoni më shumë se sa keni planifikuar.
dua