Qysh me u përgaditë për udhëtim një ditor? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u përgaditë për udhëtim një ditor?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Udhetime | 21 August 2020 | 10:10

Udhëtimet një ditore janë të këndshme dhe ju mbushin me energji të re. Mirëpo edhe për udhëtime të tilla duhet të përgatitni. Në mënyrë që ta shijoni udhëtimin duhet të merrni të gjitha gjërat që ju duhen dhe të mos ju mungojë asgjë.

Për udhëtime një ditore mund të shkoni afër një liqeni apo pishine. Mund të shkoni në hiking në mal apo në të vizitoni një qytet turistik që e keni afër.

1. Nëse vendi në të cilin po udhëtoni është i ngrohtë,atëherë mos harroni të merrni me vete kremën për mbrojtje ndaj diellit dhe kostumin për larja. Ndërsa, nëse është vend me mot të ftohtë, gjithsesi merrni me vete një pallto apo xhaketë të ngrohtë.  

2. Merrni një qantë mesatarisht të madhe, që të mos mbingarkohet në rast se ju duhet gjatë rrugës të nxirni diqka nga ajo.  

3. Paketoni furcen me pastë të dhëmbëve, xhelin për dush si dhe letra tualeti.  

4. Gjëja tjetër që duhet të paketoni janë pixhamet dhe rrobat të cilat do t'i vishni të nesërmen gjatë ditës në vendin që po udhëtoni.   

dua