Qysh me udhëtu me fëmijë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me udhëtu me fëmijë?

| Udhetime | 10 June 2017 | 07:08

1.Nëse keni vendosur të udhëtoni, atëherë nëse është e mundur shmangni udhëtimin gjatë ditës dhe udhëtoni natën, sepse kështu fëmijët do të flenë gjatë shumicës së kohës.

Image

 

2.Tregoni fëmijëve posa të keni vendosur të udhëtoni, që të dijnë se sa kohë kanë para se të nisen.

Image

 

3.Mbani fëmijët e zënë dhe lejoni ata të argëtohen me lojëra në telefon, që të humbin kohë dhe të mos mërziten në vend të huaj.

Image

 

dua