Qysh me nxjerrë certifikatën e lindjes? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me nxjerrë certifikatën e lindjes?

Qysh Me Qysh Me | Vendore | 19 April 2020 | 13:54

Procedura dhe dokumentet e nevojshme për nxjerrjen e certifikatës e lindjes në Republikës së Kosovës është si vijon:

01 nga 03- Shënimet nga Librat e Amzës për regjistrimet e lindjeve të periudhës përkatëse në komunën tuaj.
02 nga 03- Certifikata e vjetër e lindjes (fotokopje).
03 nga 03- Pagesa e taksës 1 Eur.

Informacion shtesë:

Disa komuna të Kosovës tashmë kane edhe e-kioskat. Aty mund ta nxjrrni vet certifikatën tuaj të lindjes përmes aparatit. Pa pasur nevojë të futeni deri në sportele. Pagesa është e njëjtë.

dua