Qysh Me Lujt eRepublik? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh Me Lujt eRepublik?

Qysh Me Qysh Me | Video lojera | 11 February 2012 | 02:43

eRepublik eshte nje loje online strategjike qe luhet shume koheve te fundit. Se pari per te u regjistruar klikoni ketu.

Ne kete loje, ju regjistroheni si qytetar i Shqiperise, kurse Kosova fatkeqsisht eshte pjese e Serbise, por qe mund te lirohet nese Shqiperia arrin te kete numer te madhe te banorve (perdoruesve), andaj regjistrohuni dhe ftoni sa me shume shoke. Së pari dua ti përshëndes lojëtarët e ri dhe tua përkujtoj se çelësi i kësaj loje është "DURIMI" dhe mos shpenzimi i GOLDIT! Në fillim të lojës kërkohet ta zgjedhni një ushtri. Pastaj tek ndonje grup dhe te beni join. Pastaj shfaqet ky mesazh:

 Kështu duket faqja e parë e lojës:


Misioni I Kliko tek misionet për të filluar me misionin e pare. Nëse klikon te "Get a job" të hapet kjo faqe ku mund ta zgjedhësh rrogën më të mirë. Kliko mbi "My Places", pastaj hapet toka yte ku mund të punosh dhe ta gjesh një vend pune: Kliko prap tek Missions për ta përfunduar misionin Pastaj hapet kjo dritare që të informon për shpërblimet që sapo morre
Kur kalon një nivel ti përfiton qdo herë nga 1 GOLD. Por me kalimin e nivelëve është më e vështirë të kalohen nivelet pasi që të duhen qdo herë më shumë e më shumë pikë eksperience.
Misioni II Misioni i dytë është për të treguar si të ushtrosh Pasi qdo herë që të ushtrosh të shfaqet kjo dritare Cdo herë nëse punon dhe ushtron merr një shperblim të vogël, 1 fuqi (strength) dhe pikë eksperience (XP) Mbasi ke punuar dhe ke ushtruar mund të marresh këtë shpërblim
Misioni III Misioni tjetër është për tu pranuar në një Military Unit si antar i përhershëm Pasi ke arritur rangun private dhe ke vrarë 10 kundërshtar mund të pranohesh në MU Ky mesazh të del kur je pranuar në Special Staff of Albania Mbasi të mbaroni disa misione ju mund ta ndërroni vendndodhjen në USA për të punuar atje me rroga më të mira. Luftimi Për të luftuar kliko mbi Wars Për të luftuar kliko "Fight" Çdo aksion shpenzon 10 energji. Kur e mposht një kundërshtarë shfaqet një mesazh ku të tregon sa dëm ke bëre dhe sa pike rangu dhe eksperience ke fituar. Vërejtje Asnjëherë mos shpenzo GOLDIn (arin) për të rikthyer energji. Çdo orë ti automatikisht mund të rikthesh me an të bukës 100 energji.   Per cdo pyetje, paqartesi, apo te tilla, mos hezitoni te kontaktoni duke derguar mesazh: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5654819 /gazeta news24 eRepublik  
dua