Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë fundjaves? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë fundjaves?

Qysh Me Qysh Me | Fundjava | 12 January 2017 | 04:47

Rutinat e mëngjeseve gjatë vikendit mund të jenë shumë të ndryshme nga ditët e punës.

Ju mund të relaksoheni si dhe të shijoni qdo moment të vikendit, duke u fokusuar në vetvete në të njejtën kohë.

1. Duke marrë parasysh se gjatë ditëve të punës nuk keni kohë për të ngrënë mëngjes, kështu që gjatë vikendit përgaditni mëngjesin e shëndetshëm si dhe një smoothie, për të pastruar organizmin.

Image

 

2. Vazhdoni mëngjesin pastaj me një dush.

Image

 

3. Gjatë kohës që ju relaksoheni, lejoni edhe fytyrën e lëkurën të relaksohet, pra mos aplikoni makeup por vetëm kremë hidratuese.

Image
dua