Qysh me u relaksu gjatë vikendit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u relaksu gjatë vikendit?

Qysh Me Qysh Me | Fundjava | 12 February 2017 | 04:47

Duke ditur se ditët e punës gjatë javës janë mjaftë të ngarkuara e të stresuara, të paktën fundjava duhet të kalojë me aktivitete që dëshironi ti bëni, por edhe duke u relaksuar njëkohësisht.

1. Relaksohuni në mbrëmjen e së premtes duke shikuar ndonjë film me familje.

Mundohuni të mos takoheni me shoqëri deri në ditën e diel.

Image

 

2. Vishuni me rrobat më të përshtatshme apo me pizhamat e preferuara që të ndiheni komod gjatë gjithë ditës.

Image
 

3. Mëngjesin e së shtunës, mbushni vaskën me ujë të nxehtë dhe aromat e preferuara që të relaksoheni.

Image

 

4.Vikendi është koha më e përshtatshme për të kaluar kohë me familje, apo me të afërmit që nuk i keni parë për një kohë të gjatë.

Image
dua