Qysh me instalu printerin në Windows 8? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me instalu printerin në Windows 8?

Qysh Me Qysh Me | Windows | 14 November 2013 | 17:10
Windows 8 është i menduar që paisjet të konfigurohen lehtë në të dhe të shtosh një printer si paisje. Shpesh herë di të jetë aq e thjeshtë sa që vetëm ta lidhësh me PC-në tuaj përmes kabllit USB. Windows 8 automatikisht duhet ta detektoj dhe të procesoj vetë me instalimin e driverëve për ju; proces ky që zgjat vetëm disa sekonda. Qysh me instalu printerin në Windows 8? Nëse Windows 8 nuk e detekton printerin tuaj atëherë ndiqni udhëzimet më poshtë. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 1   Shkoni te Windows 8 Devices. Këtu arrini duke shtypur Windows + C në tastierë dhe pastaj të klikoni në Settings duke vazhduar me Change PC Settings në këndin e djathtë të poshtëm të ekarnit. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 2 Klikoni në tabin Devices dhe kontrolloni në listë nëse printeri juaj veç është instaluar. Nëse jo atëherë klikoni në Add a device dhe pritni derisa Windows të detektoj printerin. Nëse e gjen, Windows do të vazhdoj vetë procesin e instalimit. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 3 Nëse nuk e gjen atëherë klikoni në Not finding what you are looking for?, e cila do të hap Windows Help dhe Support page. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 4   Kjo faqe do të listoj disa arsye të mundshme se përse Windows nuk po arrinë të detektoj printerin, por nëse ju jeni të sigurt që e keni lidhur mirë atëherë shkoni në Advanced Setup. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 5 Në këtë pikë Windows do të gjejë printerin dhe ju duhet ta zgjedhni nga lista. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 6 Kur të instalohet ju do të keni opsionin të zgjedhni si printerin tuaj primar. Qysh me instalu printerin në Windows 8? 7 Printeri juaj do të jetë i instaluar, por ju mund ta kontrolloni duke hyrë sërish në Devices page dhe të shihni në listë.
dua