Qysh me kuptu krijimin e valëve dhe llojet e tyre? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kuptu krijimin e valëve dhe llojet e tyre?

Qysh Me Qysh Me | Windows | 16 December 2014 | 23:57
Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat ligjet e Fizikes, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet.  Qysh me kuptu krijimi i valëve dhe llojet e tyre? Si pasojë e goditjes së gurit në sipërfaqen e ujit, do të krijohen rrathë gjithnjë duke u rrit, të cilët faktikisht formojnë valën Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com. Procedura është fare e thjeshtë: me një të klikuar në linkun www.almooc.com përzgjidhni lëndën FIZIK ose klikoni direkt në linkun http://fizike.almooc.com ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi: Kliko ku shkruan KYÇU NË KLASË FALAS Zgjedhni një klasë(kurs) Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE Klikoni në rubrikën “new student” Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin Klikoni në “Sign up” fizika
dua