Qysh me kriju webfaqe profesionale me Woo®? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju webfaqe profesionale me Woo®?

| Woo-al | 04 February 2018 | 17:52

Së fundmi, në treg është lansuar platforma për kirjimin e webfaqeve profesionale në mënyrë vetanake Woo®.

Çfarë është Woo®

Woo® është platforma e krijimit të web faqeve (Site Builder) e cila bazohet në teknikën drag & drop (lëviz & vendos) dhe modulet e aplikacionet e veta me të cilat ju mund të krijoni web faqe moderne, responsive dhe mbi të gjitha të bukura lehtë dhe shpejtë, pa ndihmën e askujt.

Me Woo® ju po ashtu keni mundësi të krijoini web faqe që janë shumë miqësore me motorët e kërkimit si Google, Bing, Yahoo, etj, falë Super SEO (Search engine optimization) të Woo®.

Image

Me Woo® krijoni web faqe personale, të biznesit tuaj apo organizatës në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejt.
Mbi 50 modele - Woo® ju ofron dhjetra modele moderne dhe responsive, që e bënë të lehtë dhe pa probleme redaktimin e web faqes suaj.
100,000 fotografi falas - Zgjidhni nga më shumë se 100,000 fotogarfi nga banka jonë e fotografive që përkojnë me web faqen tuaj, falas.

Pse duhet të përdori Woo® e jo platforma tjera CMS?

Karakteristikat qe e dallojne Woo nga CMS tjere eshte lehtesia dhe shpejtesia per ta perodur, si dhe:

 • Mbi 40 template
 • Mbi 100.000 fotografi profesinoale falas
 • Foto Editor (dizajnim i fotove live)
 • Teknika Drag & Drop
 • Super Seo
 • Modulet dhe aplikacionet e Woo qe jane teper te lehta per tu shtuar dhe menaxhuar
 • Hosting dhe intsalimi falas
 • Paneli i administrimit ne gjuhen shqipe, me udhezime
 • Video udhezime ne gjuhen shqipe
 • Demo Falas
 • Te gjitha keto te integruara ne platforme.

Kush është Woo®

Woo® është mark e regjistruar në Evropë e cila së fundmi ka filluar të veproj edhe në tregun Shqiptar. Woo® ofrohet nga kompania më e madhe e shërbimeve të web dhe hosting në Finland, Euronic Oy.

Misioni i Woo®

Misioni i Woo® është që t'ju ofrojmë klientve tanë një platformë për krijimin e web faqeve e cila është shumë e lehtë për tu përdorur.

Ju nuk keni nevojë për të shpenzuar marrëzisht dhe të jeni peng i kompanive të ndryshme që të keni një web faqe profesionale, me platformën e Woo® ju bëheni vet profesionisti.

Si të abonohem dhe të krijoj webfaqe në Woo®

Më poshtë keni disa udhëzime se si të krijohet një webfaqe me Woo.

1. Për të krijuar një webfaqe juve ju nevojitet një emër Domain (www.webfaqjaime.al) të cilën Woo e ofron falas deri me 31.3.

Image

 

2. Pastaj ju duhet të keni hosting (vendodhja e dokumenteve tuaja të webfaqes).

Image

Image

 

3. Me Woo® ju nuk duhet te brengoseni për kto qeshtje teknike, Woo® i ofron të gjitha këto në paketat e saj, sikurse blerjen e domainit po ashtu dhe hostingun.

Image

Për t'u abonuar në paketat e Woo® dhe të filloni të ndërtoni webfaqen tuaj juve duhet vetë të plotësoni detajet në formularin gjatë blerjes tek woo.al/paketat dhe Woo® do të kujdeset për instalimin dhe proceset tjera.

Juve ju mbetet vetëm dizajnimi dhe vendosja e përmbajtjes.

 
 
Image

 

Provoni falas nga këtu: http://try.woo.al
Më poshtë keni disa video udhëzime se si të krijohet një webfaqe në platformën e Woo®.

Qysh me ndryshu modelin e webfaqes?

 

Qysh me ndryshu strukturën dhe navigacionin e webfaqes?

 

Qysh me i ndryshu cilësimet gjenerale të webfaqes?

 

Qysh me shtu përmbajtje në webfaqe?

 

Qysh me shtu një faqe të re në webfaqe?

 

Qysh me modifiku dhe shtu tekste në webfaqe?

 

Qysh me shtu një logo në webfaqe?

 

Qysh me shtou dhe modifikoj formularët në webfaqe?

 

Qysh me krijoj dhe modifikoj fotogaleritë në webfaqe?

 

Qysh me i shtu llogaritë sociale në webfaqe?


Vizitoni platoformen e woo nga këtu Woo.al Mund të na kontaktoni nga formulari i kontaktit apo të na shkruani në postën tonë elektroinke info@woo.al.

dua