Qysh me i shkarku videot nga TED Talks? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shkarku videot nga TED Talks?

Qysh Me Qysh Me | YouTube | 13 August 2012 | 12:28
TED (Teknologji, Zbavitje, Dizajn) është jo përfituese që ka filluar në vitin 1984 dhe prej atëherë është zhvilluar në një rrjet global të konferencave që përqendrohen në “Idetë që vlen të përhapen.” Edhe pse konferencat zyrtare kanë qenë të kritikuara si ekskluzive ose elitare, TED vërtetë përqafon një mision të përhapjes së ideve me vlerë dhe me inovacion nga i tërë rruzulli tokësor dhe të pandashme nga fushat si shkenca mbi sistemin nervor, arti dhe biznesi. Nëpërmes të përpjekjeve të vazhdueshme ka bërë që idetë me vlerë të kapërcejnë fazat e veta vit pas viti dhe të bëhen më të kapshme për publikun sa më të gjerë dhe me të kaluarat e ndryshme, TED ka nisur uebfaqen TEDTalks ku janë postuar videot e konferencave, me titra, dhe është diskutuar në shumë gjuhë. TEDTalks ka tërhequr miliona të shikuesve dhe vërtetë e shfrytëzon Internetin si një platformë pa precedencë nga e cila përhapë dijeninë dhe idetë. TED përdor një 'video player' nga i cili nuk mund të shkarkoni videot me anë të faqeve që mundesojnë shkarkimin e videove nga YouTube. Për të shkarkuar videot nga TED Talks duhet të instaloni programin TEDinator të cilin mund ta merrni falas nga këtu: https://bitbucket.org/obinshah/ted-talks-downloader/downloads  
dua