Qysh Me - Kërko - Qysh me kontrollu gjendjen e llogarisë në Z Mobile? 
Kyçu

Qysh me kontrollu gjendjen e llogarisë në Z Mobile?

Q Marketing Q Marketing | Z Mobile | 29 March 2018 | 07:19

Ju mund ta kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj në çdo kohë. Për ta kontrolluar gjendjen e llogarisë, duhet të shënoni kodin në vijim *101#

Kështu në ekranin e mobilit tuaj do të pranoni shënimet për gjendjen e llogarisë dhe për datën e skadimit të llogarisë suaj Z Mobile. Shërbimet falas në llogarinë tuaj sikurse SMS, MMS dhe Internet pa pagesë do të shfaqen poashtu. Duke përdorur kodin e njëjtë ju mund ta kontrolloni gjendjen e llogarisë edhe kur gjindeni jashtë Kosovës.

*101#

Komentet

Të Ngjajshme

dua