Rreth dua.com

dua.com është platformë sociale e cila ka për qëllim bashkimin e mbi 12 milionë shqiptarëve në të gjithë botën në tri kategori: dashuri, ndihmë dhe biznes.

Duke marrë parasysh se shqiptarët janë populli më i shpërndarë në botë, themeluesit e dua AG, Valon Asani dhe Larklind Cerkezi, kishin një mision në mendje: bashkimin e shqiptarëve kudo në botë.

Kështu dua AG u themelua në gusht të vitit 2019 me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër) ndërsa pas një kohe shumë të shkurtër është arritur të hapet edhe zyra e dytë në qendër të Prishtinës, ku janë punësuar rreth tridhjetë punëtorë nga shtete të ndryshme të botës.

dua.com është një platformë globale ku shqiptarët takohen. Ata ndihmojnë njëri-tjetrin, bëjnë biznes ose gjejnë partnerin e jetës së tyre.

team

Njoftohuni me ekipin e dua.com

Këta njerëz punojnë çdo ditë (e ndonjëherë edhe natën) për dua.com.
valon asani
Valon Asani
Founder & CEO

larkind cerkezi
Larklind Cerkezi
Co-Founder & Chief Product Owner

erblin ribari
Erblin Ribari
Chief Finance Officer

olivia cerkezi
Olivia Cerkezi
Accounting

hamit
Hamit Shala
Product Owner & Scrum Master

erand hoxha
Erand Hoxha
Head of UI/UX & Product Design

lend kazazi
Lend Kazazi
Lead iOS Developer

fidan
Fidan Sinani
Backend Engineer

fidan bacaj
Fidan Bacaj
Lead Android Developer

admir kadriu
Admir Kadriu
CTO

esat hamzaj
Esat Hamzaj
Android Developer

rifat abazi
Rifat Abazi
Web Developer & SEO Manager

miran ramadani
Miran Ramadani
Brand Ambassador

arte
Artë Kabashi
Junior Android Developer

flogerta driza
Flogerta Driza
Content Writer

argjenda
Argjenda Selmani
Content Writer

vigan myrtaj
Vigan Myrtaj
Head of Web & Design Graphic

muhamed zeneli
Muhamed Zeneli
Marketplace Manager

fidan mjeku
Fidan Mjeku
UI/UX Designer

Blerina
Blerina Maxharraj
QA Engineer

Yllka
Yllka Abdullahu
Business Development Officer

riad ibrahimi
Riad Ibrahimi
Lead Backend Developer

art krasniqi
Art Krasniqi
WordPress Developer

ilir
Ilir Tërstena
Partner

gentian
Gentian Barileva
iOS Developer

edon luta
Edon Luta
Chief Marketing Officer

aida
Aida Halitaj
Data scientist

Florian
Florian Morina
Sales

eduard luta
Eduard Luta
Partner

christen oesterbye
Christen Oesterbye
Advisory Board Member

drenusha shala
Drenusha Shala
Advisory Board Member

fioretpruthi
Fioret Pruthi
Advisory Board Member

Sacha Ghiglione
Sacha Ghiglione
Advisory Board Member

kastriot asani
Kastriot Asani
Google Ads Specialist

uranik begu
Uranik Begu
Advisory Board Member