Shqipedia. Platforma unike shqip online

Shqipedia është enciklopedia unike e kësaj natyre për të gjithë përdoruesit në gjuhën shqipe.E krijuar veçmas për shqiptarë, Shqipedia është platforma e përsosur online për gjetjen e informatave dhe zbulimeve të reja në fusha të ndryshme. Nëse ju intereson kultura, politika, muzika, vipat shqiptarë ose sporti, apo doni të dini për zbulimet e fundit teknologjike, mënyrën e të ushqyerit shëndetshëm, sportet e rrezikshme, nuk duhet anashkaluar këtë mundësi.

Shqipedia është kujdesur që të gjitha gjërat që ju interesojnë ti gjeni në një vend, pa pasur nevojë të humbisni kohë për kërkime nëpër shfletues të tjerë që marrin shumë nga koha e vlefshme që kanë të gjithë. Pra, për përdoruesit e internetit dhe rrjeteve të ndryshme sociale asnjëhere nuk ka qenë më e lehtë.

Ju mund të lidheni në Shqipedia edhe përmes rrjeteve të tjera sociale gjë që e bënë edhe më të lehtë përdorimin, gjetjen e informatave për vipat shqiptarë dhe shpërndarjen e tyre për të gjithë. Duke pasur parasysh rolin që kanë sot shfletuesit në internet si dhe informatat që mund të posedojnë të gjithë, në Shqipedia çdo informacion vlenë dhe I plotëson njohuritë e të gjithëve për gjërat që ndodhin rreth nesh. Por asgjë nuk është e mundur dhe aq më pak e rëndësishme nësë përdoruesit e internetit nuk janë këtu. Çdo gjë është shumë më e lehtë kur njerëzit bëhen bashkë për të krijuar më të mirën për të gjithë dhe kjo është ajo që Shqipedia e ka menduar.

Atraktivitetin në Shqipedia e shton edhe më shumë mundësia ku të gjithë të japin mendimin e tyre dhe të shtojnë artikuj të ri, të japin propozime për kategori të reja për vipat shqiptarë dhe natyrisht për të gjithë përdoruesit e internetit ky shërbim është falas. Përjetoni kënaqësi, emocion dhe argëtim duke shfletuar secilën faqe të kësaj platforme. Bëhu pjesë e ekipit Shqipedia duke e plotësuar, lexuar dhe duke ndarë informatat me shoqërinë.

Ji aktiv. Mos rri!