Gjergj Kastrioti Skënderbeu Heroi

Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Gjergj Kastrioti Skënderbeu | Biografia dhe historia Gjergj Kastrioti Skënderbeu ishte djali më I vogël I Gjon Kastriotit dhe I Vojsavës, fëmija I fundit në mesin e 4 djemve dhe 4 vajzave. Mendohet se lindi më 6 Maj të viti 1405, u morr peng nga pushtuesit turq që në moshë të mitur dhe u dërgua në […]

Read More