iPhone 6 foto

iPhone 6

iPhone 6 iPhone 6 I ri mund të jetë një nga pajisjet më kyçe në historinë e markës Cupertino – me iPhone 5S dhe 5C dy modelet e më parshme që ishin më të thjeshta iPhone 6 është duke kaluar nëpër një presion të madh. Si zakonisht në internet ka shumë thashetheme, gënjeshtra të pastërta […]

Read More
Samsung revolucion

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5me evolucion për revolucion Samsung Galaxy S5 mund të definohet me një fjalë: Evolucion. Me kamerë e cila evolvon për të dhënë imazhe më të pastërta dhe gjuajtje të shpejta. Aftësitë e S5 të ndjekjes së fitnesit janë perfeksionuar për dallim nga Galaxy S4 duke e kompletuar në një aplikacion më të fuqishëm […]

Read More
LG G Pad foto

LG G Pad 7, 8 dhe 10.1

LG G Pad sjell në treg versionet e tabletëve 7, 8 dhe 10.1   Këtë javë mund të presim jo një, as dy por tre tabletë të ri nga LG përderisa prodhuesi Korean ka konfirmuar krijimin e trios me performanca të reja për vitin 2014. Vitin e kaluar LG lansoi tabletin me madhësi mesatare G […]

Read More
HTC One M8 gold

HTC One M8

    HTC One M8 i artë   Njësoj sikur edhe modeli I mëparshëm HTC One M7 që kemi pasur modele me ngjyrë ari të cilët kanë qenë vetëm katër prej tyre, kompania HTC është duke e bërë të njejtën gjë edhe me modelin e fundit HTC One M8 mirpo ende nuk dihet a do të […]

Read More