Meqenëse ne përdorim Facebook-un vetëm për krijimin e llogarisë, nëse doni të shkëputni Facebook-un duhet ta fshini llogarinë tuaj nga platforma jonë.

Si të fshini llogarinë tuaj dua me të gjitha të dhënat tuaja:

1. Shkoni te profili juaj

2. Klikoni në Cilësimet

3. Klikoni në Cilësimet e llogarisë

4. Në seksionin “Fshi llogarinë”, kliko te “Fshi llogarinë time përgjithmonë”

5. Zgjidhni një arsye fshirjeje dhe klikoni në “U krye”

6. Klikoni te “Fshi”

7. Llogaria juaj tani po fshihet, pas 30 ditësh të gjitha të dhënat tuaja do të fshihen plotësisht nga serverët tanë. Nëse, megjithatë, hyni përsëri brenda 30 ditëve, procesi i fshirjes anulohet.