100,000 përdorues të verifikuar në dua.com!

perdorues

Festojmë së bashku 100.000 përdorues të verifikuar në rrugën tonë drejt suksesit në dua.com. 

Do dëshiroje edhe ti të bëhesh pjesë e një platforme të besuseshme shqiptare, ku njerezit me të cilët bisedon pas ekranit janë të vërtetë?
Bashkoju komunitetit tonë me 100,000 përdorues të verifikuar dhe në rritje!

dua.com është platforma e parë shqiptare që ofron një sistem përputhjeje për t’u njoftuar me dikë, duke eliminuar kështu përvojën e të biseduarit kot me njerz të cilët nuk përshtateni.

Deri më tani, ne kemi 446,481 profile të regjistruara në platformë dhe ekipi ynë punon vazhdimisht për të verifikuar secilin profil. Sot festojmë verifikimin e më shumë se 100.000 përdoruesëve!

Kjo nuk nënkupton që vetëm këta të fundit janë të vërtetë, mirëpo që pjesa tjetër është në verifikim e sipër.

Procesi ynë i verifikimit na ndihmon të sigurohemi që përdoruesit tanë janë të vërtetë, duke bërë kështu takimet më të sigurta dhe të besueshme.

Verifikimi i profilit tek ne të merr vetëm disa minuta. E gjitha që duhet të bësh është të klikosh në Settings opsionin ‘Verifiko profilin tuaj’. Pas kësaj, do të kërkohet Verifikimi i imazhit – të bëni një foto me pozën e njejtë që e shihni në ekran. Hapi i fundit është të klikosh opsionin ‘Përfundo’.

Pas keni klikuar opsionin ‘Përfundo’, kërkesa kalon tek ekipi ynë për vërtetësinë e fotografisë.

Përpos kësaj, sistemi ynë për përputhje është zhvilluar në mënyrë që ju të mund të keni biseda vetëm me njerëz me te cilët keni pelqim reciprok. Të kesh filtra që reflektojnë kriteret specifike tua është thelbësore për të gjetur një person që pershtateni. Preferencat tuaja mund të jenë të ndryshme, fillimisht nga vendndodhja, mosha, distanca etj. Duke pasur mundësinë të zgjidhni preferencën tuaj në secilën prej tyre, ti je në gjendje të lidhesh vetëm me njerëz që kanë të njëjtin interesa si ti.

Përpos këtyre, ne mbrojmë plotësisht të dhënat e përdoruesëve me rregulla të larta të privatësisë dhe standarde të sigurisë. Kështu që, mund të ndiheni të sigurtë kur përdorni platformën tonë.

Hapat për t’u bërë pjesë e jona, janë shumë të thjeshtë.

Mënyra më e lehtë është që të instalosh aplikacionin e dua.com në AppStore apo Playstore. Pasi të instalosh aplikacionin, duhet të japësh të dhënat e tua si emri, email adresën dhe një foto e juaja në mënyrë që të regjistrohesh.

Një nga qëllimet kryesore të Dua.com është të krijojë lidhje dhe përvoja të vërteta dhe të paharrueshme mes përdoruesve, përmes dashurisë, miqesisë, dhe biznesit.

Dëshiron të njoftohesh me njerëz të mrekullueshem? Bëhu pjesë e jona. 

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: