Alsat M Live

alsat m live

Alsat M Live është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në Maqedoni, dhe zhvillohet, vazhdimisht, me potencial njerëzor dhe teknologji moderne. ALSAT-M është krijuar që të qëndrojë dhe të mbetet një emër i dallueshëm në hapësirat ballkanike dhe evropiane.

Alsat-M Live nga YouTube

Alsat-M videot e fundit nga YouTube

Televizioni Alsat M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Programet e veta i mbështet në konceptet evropiane të informimit dhe synon të kultivojë bashkëjetesën shumë-etnike në Maqedoni.

Historiku i Alsat M

Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një televizioni modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare. Programet janë dinamike, me lajme në gjuhën shqipe dhe maqedonase, me emisione politike, ekonomiko-financiare, historike, akademike, sociale, kulturore, muzikore, argëtuese, sportive, etj., të gjitha në dy gjuhë.

Karakteri dygjuhësor i programeve të ALSAT-it e bën këtë stacion televiziv që të jetë unikal në Evropë dhe më gjerë.
ALSAT-M prodhon emisione të shumëllojshme, transmeton gjithnjë direkt nga vendi i ngjarjes; gazetarët dhe operatorët përdorin pajisje dhe kamera dixhitale moderne. Programet e suksesshme të këtij stacioni televiziv mbështeten mbi projektet e suksesshme televizive.

Albanian Satellite Radio Television ose shkurt Alsat është një Radiotelevizion i shtetit shqiptar. Alsat” shikohet dhe ndegjohet nga shqiptaret e Maqedonisë, Kosovës dhe natyrisht të Shqipërisë. Studio të TV programit Alsat gjenden në Tiranë, Prishtinë dhe Shkup. Studio të programit së radios të Alsatit, Radio Alsat gjendet vetëm në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë.

Radio Alsat publikon kënge dhe lajme, ndërsa TV Alsat publikon filma dokumentar, filma historik, Talk Shows dhe lajme nga rajoni dhe nga shteti shqiptar.

Ne Uebfaqen tone mund te ndiqni Alsat-M Live dhe shume Kanale Televizive tjera.

Më shumë artikuj:

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

vizion plus live

Vizion Plus Live

Vizion Plus Live online, televizion publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise poashtu nje nga me te shikuarit Vizion Plus

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

vizion plus live

Vizion Plus Live

Vizion Plus Live online, televizion publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise poashtu nje nga me te shikuarit Vizion Plus