Bëhuni ambasador i dua.com

Prezantojeni veten para mbi 1 million përdoruesve

Rritni shtrirjen tuaj me një prani në rrjetin tonë të reklamave dua.com. Ne ju ofrojmë mundësinë e mbi 5 herë shikuesve aktualë të audiencës tuaj falas – ju ndani dua.com me ndjekësit tuaj në mediat sociale.

dua.com Hero

Shërbimet tona falas fuqizojnë brendin tuaj

Impresionet e reklamave falas

Vlera dhe shuma llogariten bazuar në audiencën tuaj x 5. Kështu, për shembull, nëse keni 100'000 ndjekës, do të merrni 500'000 impresione reklamash.

Artikull i sponsorizuar për ju

Me një numër vizitash mujore prej 250,000, dua.com ofron një mundësi që përmbajtja juaj të shfaqet gjithashtu.

Çfarë na duhet nga ju?

2 postime për dua.com

3 Story në Instagram

(Opsionale) Nëse keni një faqe interneti: një artikull i shkurtër për dua.com 

Reklamim falas në dua.com

Mos e humbisni mundësinë për të reklamuar në dua.com, një platformë e famshme për komunitetet në mbarë botën.

Fakte & Shifra

  • 3.5 milion ngjarje aplikacionesh çdo ditë (Pëlqime, ndeshje, mesazhe)
  • Mbi 400 milion ngjarje të aplikacioneve (Pëlqime, ndeshje, biseda, ..)
  • 500,000 përdorues nga 75+ vende
  • 660’847 mesazhe çdo ditë
Tinder in Albania

Jeni i interesuar?

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë dhe për t’u zhytur në mundësi të pakufishme!