ATV Kosova

ATV Kosova

ATV Kosova eshte njeri nga televizionet me te medha ne republiken e kosoves. Shiko live ATV Kosova online.

ATV Kosova Live nga YouTube

[youtube-feed feed=9]

ATV videot e fundit ne YouTube

[youtube-feed type=”channel” channel=”UCz_xW0xaiShue0GDQhGURFw”]

ATV Kosova është projekt medial i themeluar nga Media Invest. Me një ekip të dëshmuar në fushën e medias, me skemë programore shumë dimensionale, ATV do të kultivojë standarde të larta profesionale, duke raportuar nga Kosova, rajoni dhe bota.

Kanë mjaftuar vetëm dy muaj që projekti më i madh medial i Media Invest, ATV Kosova, të marrë primatin e televizionit me rritjen më të madhe në Kosovë.

Përveç punës së jashtëzakonshme që bëhet kudo në hapësirat gjigante të ATV, dëshmi e fortë që ky televizion po rritet me një shpejtësi të pa parë janë edhe statistikat zyrtare të rrjetit social më të popullarizuar në Botë Facebook.

Shikoni edhe kanale tjera online ne Uebfaqen tone.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.