Bricjapi

bricjapi featured

BricjapiBricjapi lë një gjurmë si në pamjen e tij ashtu edhe në stilin e jetës së tij. Nuk është për t’u habitur që Bricjapi duket i butë.

Horoskopi për Bricjapin

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Bricjapit

Të lindur më: 22 Dhjetor – 19 Janar
Element: Toka.
Planeti udhëheqës: Saturni
Karakteri: I butë
Ngjyra: Jeshile
Lulja: E diellit
Dita: E shtune
Numri: 8

Të lindurit në shenjën e Bricjapit shquhen për rerfeksionizëm dhe standardet të larta. Edhe pse ndonjëherë këto mund të shihen edhe si pengesë, në fakt mund të jenë një nga superfuqitë  e bricajpëve, kur trajtohen me mençuri. Bricjapët janë punëtorë, organizativë, realistë e besnikë. Janë miq të mirë që japin gjithmonë këshilla të vlefshme.

Bota e brendshme e Bricjapit?

Karakteri i Bricjapit lë një gjurmë si në pamjen e tij ashtu edhe në stilin e jetës së tij. Nuk është për t’u habitur që Bricjapi duket i butë dhe i zhdërvjellët, sepse ai me të vërtetë nuk do të përfshihet në betejë me askënd ose nuk do të nxitojë përpara, duke i shtyrë kundërshtarët e tij me bërryla. Oh jo, kurrë!

Në vend të kësaj, ai do të lëvizë sistematikisht drejt qëllimit të tij dhe në këtë rrugëtim të gjatë, koha është miku i tij, jo armiku. Ndërsa kolegët e tij janë me nxitim dhe shpenzojnë forcën e tyre në luftë, Bricjapi me qetësi dhe besim ecën përpara, dhe si rezultat është në gjendje të lërë shumë prapa konkurrentët e tij të zellshëm.

Si ta fitoni zemrën e Bricjapit?

Në rininë e hershme, Bricjapi është i aftë për dashuri të dhunshme, pavarësisht nga gjithë kufizimi i natyrës së tij. Në një moshë më të pjekur, ai nuk mbështetet në emocione, por zgjedh një bashkëshort për vete, bazuar në argumente racionale. Për të është e rëndësishme të shohë pranë tij një person të butë, modest, i cili nuk është i lirë nga ambicie. Bukuria dhe virtytet e tjera zbehen në plan të dytë.

Për Bricjapin, familja është një nga komponentët e prestigjit të tij. Prandaj, ai lidh nyjën herët. Shpesh një përfaqësues i kësaj shenje të zodiakut nuk përjeton emocione të forta për shpirtin binjak, kështu që ai kërkon një objekt për ndjenjat e tij në anën. Në të njëjtën kohë, ai është i sjellshëm me fëmijët e tij dhe i respekton prindërit e tij.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e