Dashi

dashi featured

Dashi Dashi është i pavarur dhe me vullnet të fortë! Të lindurit në shenjën e dashit janë një forcë në të cilën mund t’i llogarsim.

Horoskopi për Dashin

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Dashit

Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill
Element: Zjarri
Planeti udhëheqës: Marsi
Karakteri: Sundimtar
Ngjyra: E kuqe e ndezur
Lulja: Karafil
Dita: E diele
Numri: 5

Të pavarur dhe me vullnet të fortë! Të lindurit në shenjën e dashit janë një forcë në të cilën mund t’i llogarsim. Nuk ju pëlqen asgjë më shumë se një qëllim apo aventurë e re për t’u arritur. Ata bëjnë punën më të mirë kur fluturojnë vetëm. Shquhen për vetëiniciative, udhëheqje e menahxim. Pasioni dhe energjia e tyre na mbajnë edhe neve të tjerëve në këmbë!

Bota e brendshme e Dashit

Përsa i përket botës së brendshme të Dashit, nën personalitetin e fortë dhe të pavarur që u tregon të tjerëve, fshihet një pasiguri e madhe. Kjo për shkak ndaj stresit për sukses.

Ushtron aq shumë presion mbi veten për të patur sukses, saqë prap dyshon për aftësitë e tij, optimizmi dhe entusiazmi i tij e bëjnë që të tejkalojë frikën dhe të fshejë çdo gjurmë pasigurie, pa lejuar askënd ta kuptojë.

Si të fitosh zemrën e një Dashi?

Nëse do të fitosh zemrën e një Dashi mashkull apo femër, çelësi është Admirimi. Dashi, në thellësi, kërkon me doemos pranimin nga mjedisi i tij. Shprejani, se e gjeni shumë interesant, adhuron komplimentet më shumë se çdo shenjë tjetër.

Mos u përkufizoni të adhuroni pamjen e jashtme, i intereson shumë dhe karakteri, sfidojeni me një bisedë impulsive ose një konfrontim shoqëror. Do e vlerësojë emocionin që do ti dhurojë një bisedë të mirë inteligjent

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi-mujor

Horoskopi Mujor

A jeni gati, adhurues të yjeve kozmike? Kemi hyrë  muajin fundit të vitit dhe të gjithëve na intereson se si

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 01.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi-mujor

Horoskopi Mujor

A jeni gati, adhurues të yjeve kozmike? Kemi hyrë  muajin fundit të vitit dhe të gjithëve na intereson se si

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 01.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e