Demi - Karakteristikat e shenjes

Demi

Demi featured

demi Demi sundohet nga Aferdita, planeti i bukurisë, dashurisë, epshit, kënaqësisë, por dhe i krijimtarisë dhe mirënjohjes.

Horoskopi për Demi

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Demit

Të lindur më: 20 Prill – 20 Maj
Element: Toka.
Planeti udhëheqës: Afërdita
Karakteri: Sundues
Ngjyra: Jeshile
Lulja: E fatit
Dita: E premte
Numri: 5, 6

Të lindurit në këtë shenjë horoskopi janë një kombinim i mrekullueshëm i të qenit të qetë dhe punëtor. Në përgjithësi, demët janë të ndershëm dhe besnikë, herë pas here edhe tolerant ndaj ndonjë gabimi. Shquhen për pozitivitet dhe hare si dhe për siguri në vetvete. Vendosmëria dhe vëmendja e tyrendaj detajeve zakonisht i çojnë larg në jetë!

Bota e brendshme e Demit

Demi sundohet nga Aferdita, planeti i bukurisë, dashurisë, epshit, kënaqësisë, por dhe i krijimtarisë dhe mirënjohjes.

Këto karakteristika e bëjnë Demin një guzhinjier, kopështar, të dashur dhe artist të shkëlqyer.

Janë besnikë dhe nuk i pëlqejnë ndryshimet e papritura, kritikat ose sjelljen agresive. Janë përgjegjës dhe bujarë përballë të tjerëve, por emocionalisht të pambrojtur nëse i lëndon ose i shkakton pasiguri.

Megjithatë, pavarësisht nga dobësia e tyre emocionale, Demat kanë një aftësi të veçantë të gjejnë zgjidhje dhe të shprehin zërin llogjik të praktikës përballe çdo situate kaotike.

Si të fitosh zemrën e një Demi?

Kushdo që synon të fitojë zemrën e një Demi, mashkull apo femër, do duhet ti kushtojë kohë.

Mos u nxitoni në marrëdhënie me një Dem. Eshtë tepër i duruar dhe pret të njëjtën gjë dhe nga ju. Bëjeni të qeshë, nëse kalon bukur me ju, do e kërkojë vazhdimisht shoqërinë tuaj.

Rruga drejt zemrës të një Demi kalon gjithmonë dhe nga stomaku.

Gatuajini diçka ose dilni me të në ndonjë restorant dhe bisedoni për gjërat që i interesojnë, i pëlqen të bisedojë për ekonominë, punët dhe cështjet praktike.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e