Diola Dosti

diola dosti

Diola Dosti është një nutricioniste shumë e respektuar dhe e njohur, e cila ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në fushën e edukimit të ushqyerjes në Shqipëri dhe Kosovë.

FieldFields 2
EmriDiola Dosti
GjiniaFemër
Ditëlindja8 Shtator 1987 (36 Vjeç)
VendlindjaPrishtinë 🇽🇰
ProfesioniNutricioniste
HoroskopiVirgjëresha ♍️

Ekspertiza dhe pasioni i saj për të ushqyerit i kanë bërë ftesa për të folur në programe të ndryshme televizive në të dy vendet.

Ajo ndan mesazhin e saj për promovimin e zakoneve të shëndetshme të të ushqyerit dhe ndërgjegjësimin për ushqimin e duhur në shoqërinë shqiptare.

Diola Dosti Nutricioniste

Krahas daljeve televizive, Diola Dosti ka qenë një edukatore e përkushtuar edhe në fushën e të ushqyerit.

Ajo ka dhënë mësime në profilet e të ushqyerit në Universitetin e Shkencave Mjekësore.

Ka qenë një pasuri e vlefshme për institucionin dhe ka ndihmuar në formimin e arsimimit të profesionistëve të ardhshëm të kujdesit shëndetësor.

Angazhimi i saj në mësimdhënie dhe mentorim i ka fituar asaj respektin dhe admirimin e studentëve dhe kolegëve të saj.

Kontributet e Dioles në fushën e të ushqyerit shtrihen përtej punës së saj në Shqipëri dhe Kosovë.

Karriera e saj

Ajo është anëtare e bordit të Akademisë Italiane të të Ushqyerit, ku bashkëpunon me nutricionistë dhe dietologë të tjerë kryesorë për të avancuar të kuptuarit e shkencës së të ushqyerit dhe për të promovuar praktikat e bazuara në prova në këtë fushë.

Përfshirja e saj në këtë organizatë prestigjioze është një dëshmi e ekspertizës dhe angazhimit të saj për të qëndruar e përditësuar në kërkimet dhe zhvillimet më të fundit në fushën e të ushqyerit.

Në përgjithësi, ndikimi i Diola Dostit në fushën e të ushqyerit është thelbësor dhe përkushtimi i saj për promovimin e zakoneve të shëndetshme të të ushqyerit dhe ndërgjegjësimin për rëndësinë e ushqyerjes së duhur është një frymëzim për shumë njerëz.

Kontributet e saj si mësuese, studiuese dhe avokate për praktikat e të ushqyerit të bazuara në fakte e kanë bërë atë një udhëheqëse të respektuar në këtë fushë dhe një pasuri të vlefshme për komunitetin e shëndetit dhe mirëqenies.

Pjesmarrja e saj në Big Brother VIP Albania ishte vërtetë e pelqyer.

Ajo gjatë qëndrimit në shtepinë më të famshme shqiptare shfaqi se është vërtetë një vajzë e shkëlqyer.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: