dua Premium dhe veçoritë më të mira të dua.com

dua Premium dhe veçoritë më të mira të dua.com

Përvec veçorive dhe funksionit të tyre, do t’ju paraprijmë pak në lidhje me dua Premium. Siç mund ta dini tashmë dua.com është një aplikacion takimesh online që ka shumë veçori të favorshme për përdoruesit e saj dhe për ata që duan të gjejnë njeriun e jetës së tyre aty. Sot do t’ju tregojmë më shumë për to.

Dua Premium do të lancohet shumë shpejt dhe ka për të sjellë risi dhe opsione zgjedhje pa fund.

dua home screen premium

Veçoria Change Location/Ndrysho Vendndodhjen:

 • Kjo veçori të ndihmon të fluturosh llogarinë tënde kudo që ti dëshiron në Botë.
 • Zhvendos llogarinë në Zyrih, dhe kërko shqiptarë që ndodhen aty.
 • Shfleto, Pëlqe dhe Përputhu!

Dërgo Instachat ose një Mesazh të Drejtpërdrejtë:

 • Me veçorinë e InstaChat, mund t’i dërgosh mesazh dikujt që të Pëlqen edhe nëse nuk jeni Pëputhur. 
 • InstaChat do jetë aktiv për 72 orë.
 • Nëse personi tjetër e lexon mesazhin por nuk të përgjigjet pas këtij afati kohor atëhere mesazhi zhduket.

Zhbëj ose Undo

 • Pëlqeve dikë gabimisht?
 • dua të jep një Undo/Zhbëj në ditë
 • Përdore kur do të korigjosh veprimin tënd

Plotëso dhe Verifiko profilin tënd në dua.com!

 • Tashmë mund të marësh bexhin blu të vërtetsisë dhe të kesh më shumë shanse për tu Përputhur.

dua.com sjell për përdoruesit e saj GIFs

 • Tashmë në Instagram dua shton gifs me simbolin tonë
 • Kërko duacom dhe përdor në mesazhe GIFset e duas
 • Argëtohu, luaj dhe bisedo me miqtë e tu duke përdorur dua.com GIFs

Dua Premium vjen së shpejti

Dua Premium do u mundësojë gjithë përdoruesëve të saj të ketë shumë nga veçoritë e mësipërme pa limit. Paketat do jenë disa, por për momentin nuk mund të zbulojmë shumë rreth tyre. 

Ajo që mund të themi është se paketat do ndahen sipas gjinisë dhe do të kenë disa alternativa zgjedhjeje. Do mund të blini abonimet e dua Premium sipas kërkesës suaj, me 1, 3 ose 12 muaj abonim. Një fleksibilitet i tillë do t’i ofroj përdoruesëve të duas një mori veçorish dhe mbi të gjitha argëtim pa fund.

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: