Fly to a new location: Fluturoni tani me dua.com

Fluturo në një vendndodhje të re me dua.com

Ajo çka e dallon aplikacionin dua.com nga aplikacionet e tjera, është mundësia për të udhëtuar virtualisht me të!

Funksioni quhet Fluturo në një vendndodhje të re dhe i mundëson përdoruesit të fluturojë llogarinë e tij kudo që të dojë në botë, duke lidhur kështu Diasporën me atdheun. 

Fly mood

Udhëzimet

  • Hyr në llogarinë tënde në dua.com.
  • Kliko mbi Filtrat.
  • Kliko Vendndodhja dhe zgjidh vendndodhjen aktuale ose një tjetër.
  • Nëse dëshiron të fluturosh një vend tjetër, kliko Fluturoni në një vendndodhje të re.
  • Zgjidh cilindo vend në botë ku dëshiron të fluturosh me llogarinë tënde.
  • Përputhu me profilet që ndodhen në vendndodhjen e re!

Si përdorues freemium, ti mund të ndryshosh vendndodhjen në dua.com një herë në 12 orë. Kurse si përdorues Premium i dua.com, ti mund të ndryshosh vendndodhjen sa herë që dëshiron!

Sa shpesh mund ta përdor këtë opsion?

Pse është e rëndësishme kjo veçori?

Funksioni ynë Fluturo në një vendndodhje të re të mundëson të ndërveprosh dhe të përputhesh me profile jo vetëm nga vendi yt por edhe vende të ndryshme.

Pavarësisht nëse je një vajzë nga diaspora që kërkon të përputhesh me dikë nga vendlindja, ose nëse je një i ri që kërkon dikë jashtë vendit, kjo veçori ta bën më të lehtë. Ti mund të hulumtosh dhe ta gjesh përputhjen tënde të përsosur, pa marrë parasysh distancën mes teje dhe shpirtit binjak.