Fotot e javes - puna nga shtepia

Fotot e javes – puna nga shtepia

puna nga shtepia

Puna nga shtepia është një fat që shumë pak veta e kanë.Ditët në izolim pa ndonjë aktivitet mund të jenë shumë të mërzitshme.

Në dua.com, si ekip jemi shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Një prej gjërave kryesore që po na mungon këto ditë, janë pauzat e përbashkëta dhe bisedat gjatë pushimeve të drekës. Megjithatë, edhe puna nga shtepia nuk ka qënë keq. Përzier me kreativitet, një kafe, rregull dhe disiplinë, ekipi i duas di të japë produktivitet edhe në karantinë.

Prandaj u kemi kërkuar atyre të na dërgojnë fotografi nga ambienti i tyre i punës nga shtëpia. Pranuan me kënaqësi dhe na i dërguan ato sigurisht pa asnjë filtër. Fotografitë që kemi pranuar, na kanë kthyer buzëqeshjen, kështu që po i ndajmë me juve, për tu frymëzuar sado pak me energjinë e ekipit tonë.

puna-nga-shtepia-1

pune nga shtepia

puna-nga-shtepia-4

puna-nga-shtepia-3

puna-nga-shtepia-5

puna-nga-shtepia-6

puna-nga-shtepia-7

puna-nga-shtepia

puna-nga-shtepia-9

puna-nga-shtepia-10

puna-nga-shtepia-11

puna-nga-shtepia-12

puna-nga-shtepia-13

puna-nga-shtepia-14

15

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: