#dualove

Historitë tona të suksesit

button app store

Sukseset e Dua.com

Ne kemi bashkuar zemra të panumërta, duke krijuar mijëra histori dashurie. Nisni një udhëtim dashurie dhe lidhjeje me lehtësi dhe thjeshtësi.

Adelina & Edi

Edhe pse udhëtime të gjata dhe të lodhshme, me shumë gjoba nga policia për shpejtësinë e shpejtësisë, gjithsesi ia vlente! Sot, ne gëzojmë një jetë të lumtur së bashku

Ajshja & Driloni

Më bëri të qeshja dhe prandaj vazhdova bisedën me të

Lia & Burimi

Kur të kemi një vajzë do ta emërtojmë Dua

A ju çoi Dua.com drejt ndeshjes suaj perfekte?

Do të donim të dëgjonim historinë tuaj të jashtëzakonshme!

Ndani përvojën tuaj me ne në info@dua.com, do të merrni 500 dollarë ose një fundjavë për dy si mënyra jonë për të festuar dashurinë tuaj.

Çfarë thonë anëtarët tanë

five star
"Punë e mahnitshme! Një ide e mrekullueshme e realizuar në një mënyrë më të madhe. Përqafim nga unë."
Lumaqi
five star
"Unë kam përdorur dua.com për më shumë se një javë tani, dhe me siguri mund të them se ky është aplikacioni im i preferuar."
Erleta K.
five star
"Urime ekipit për ndërtimin e këtij aplikacioni solid. Shumë e dobishme dhe e thjeshtë për t'u përdorur."
Qendrim98